Home Contactformulier
Over ons Maathaarwerken Dames Chemotherapie Haarverlenging Maathaarwerken Heren Persoonlijk advies Foto's Reacties Contact
Dingemans Hair
Meer info
Maathaarwerken dames
Hair4You
Hairrepair dames
Maathaarwerken heren
Hairrepair heren
Adresgegevens Dingemans Hair
Contactformulier

... ik wil kiezen voor haren die ook mooi zijn!

Ongeveer 60% van alle mannen wordt op zekere leeftijd kaal boven op hun hoofd. Dit is nu eenmaal een uiterlijk kenmerk van de man. Dit betekent niet dat ú kaal moet blijven! Er zijn tal van mogelijkheden om kaalheid op een zeer fatsoenlijke manier te verhelpen.

De Zekerheid van een volle haardos

Dingemans Hair biedt mannen díe cosmetische oplossing aan die past bij hun wensen. Wenst U een oplossing waarbij een sportieve carrière gewaarborgd blijft en waarmee U een minimum aan vrijheid wilt inboeten?

Wij bieden u de oplossing in de vorm van een natuurgetrouw haarwerk van de allerbeste kwaliteit. Haarwerk dat volstrekt onzichtbaar is, wel zo prettig voor u. Geniet dan weer van grootste zekerheid die wij bieden: U heeft weer haren. 100% zeker!

 

Het comfort van écht haar

Vanzelfsprekend kiezen wij van Dingemans hair voor echt haar: voor ons toch nog altijd het mooiste en meest natuurgetrouwe.

Goed persoonlijk advies

Al onze producten zijn van een zeer hoge kwaliteit. Dit kunt u ook van ons advies verwachten. Ons advies Wilt U weten wat er voor u geschikt is dan willen wij dit graag met U bespreken in een persoonlijk gesprek.


Meer weten?

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze haarwerken speciaal voor mannen.


2008 © Dingemans Hair | Disclaimer | Privacy Policy
Ontwerp en realisatie DesignerWorks / Inter-Media